Ryno Metaal biedt meer!


Inkoop
Wij hebben directe toegang tot de West Europese leveranciers. Dit garandeert concurrerende inkoopprijzen met hoogwaardige kwaliteit. Door de jarenlange ervaring van Melle en Cees kent de aluminium- en metaalmarkt geen geheimen waardoor wij die kwaliteit kunnen garanderen.

Kennis en ervaring
Uitgebreide kennis en ervaring met het ontwerpen en bouwen van aluminium- en metaalconstructies is de basis van ons succes. Onze mensen zijn goed opgeleid en hebben hun jarenlange ervaring opgedaan tijdens een groot aantal projecten. Kwaliteit en flexibiliteit zijn een vereiste bij Rijnoord Metaal.

Snelheid en Flexibiliteit
Rijnoord metaal is een kleine onderneming, die heel klantgericht werkt. Klantspecifiek maatwerk staat voorop waarbij feitelijk alles kan worden gemaakt en uitgevoerd. Dit geld niet alleen voor de fabricage en conservering van constructies, maar ook de afbouw kan worden gerealiseerd. Denk hierbij aan de mechanische afbouw maar ook aan eventuele pneumatische en elektrotechnische afbouw op maat. De korte lijnen en de relatief kleine organisatie geeft een grote flexibiliteit en snelheid in de realisatie van de projecten die worden uitgevoerd.

Korte lijnen
Persoonlijk contact en een directe lijn met de opdrachtgever vinden wij belangrijk. Dat werkt vaak het snelst. En op deze manier kunnen wij kwaliteit en flexibiliteit waarborgen. Zo kunt u dan ook verwachten dat u korte, directe lijnen heeft bij Rijnoord Metaal. Het resultaat hiervan is dan ook: afspraak is afspraak. Daar kunt u van op aan.
 
Geoutilleerd bedrijf
Een goed geoutilleerd bedrijf met moderne machines is noodzakelijk voor de aard van onze opdrachten. Investeren en het onderhouden van ons machinepark heeft dan ook prioriteit bij Rijnoord Metaal. En waar nodig maken wij gebruik van samenwerking met betrouwbare leveranciers die beschikken over de meest moderne CNC installaties. Meer over ons machinepark vindt u hier.

Advies en begeleiding
Uw aluminium- en metaalconstructies zijn bij ons in goede handen. En dat wij vakwerk afleveren is ook bekend. Maar Rijnoord Metaal gaat verder:
de kennis en expertise van Cees en Melle zorgt er namelijk ook voor dat ze de ideale sparringspartners zijn in uw projecten.